Regjistrohuni

Pssst! Po, unë jam duke folur me ju...
Tani që unë kam vëmendjen tuaj - ae dini se ju mund të
regjistroheni falas në BlejTani? Klikoni në butonin më poshtë Regjistrohu Tani.

Regjistrohu Tani

Keni harruar fjalëkalimin

POSTO FALAS

Ndihmë

Pyetje dhe Përgjigje

Në fillim do të gjeni disa nga përgjigjet më të zakonta të cilat i parashtrojnë vizituesit. Gjithononë jeni të mirëseardhur t’a kontaktoni BlejTani.com për pyetje të ndryshme. Që ta bëni atë, mbusheni formullarin në fundin e faqes, shtypni “Dërgo “dhe ne do t’ju përgjigjrmi sa është e mundur më shpejt.


Pyetje dhe përgjigje të zakonshme1. Si mund të regjistrohem në BlejTani
2. Sa koshton një shpallje?
Pa pagesë.

3. Unë futa shpallje, por ajo nuk u pranua.Pse?
Shkaqet e zakonshme janë: Shpallja juaj pret radhë për kontrollë nga ana e personalit të BlejTani.com. Shpallja e dërguar kontrollohet vihet në dukje në afat kohor pre dy- tre orësh. Shpalljet që dërgohen në orët e vona, zakonisht vihen në dukje mëngjezin e ardhshëm.
Shpallja juaj i ka thyer rregullat e BlejTani.com dhe nuk është e pranuar. Ndoshta ndërkohë keni futur një shpallje tjetër për të njëjtin send. Lexoni për gjithë këtë në: Rregullat e shpalljes

4. Si ta fshi, ndërroj/ rindëroj shpalljen?
Së pari identifikohu me Emrin e përdoruesit tuaj, që gjendët në pjesën më të epërme të faqes “Posto Falas”, hyni duke shtypur në të kur më jeni në të, shtypni në “Reklamat tuaja” e cila ndodhet në pjesën më të epërme të faqes. Mandej zgjidhni ndërmjet “Fshij” ose “Edito” mandej shfaqet “A jeni të sigurt për të fshire këtë reklam?” Nese jeni te sigurt që deshironi te fshini prek buttoni Në Rregull nese jo prek Anuloj.

5. Shpallja ende është atje, edhepse e fshiva?
Nevojiten 15 min që të zhduket. Poashtu mundet që veb – lexuesi juaj t’a ketë vendosur faqen në memorinë internet të kompjuterit.

6. Pse duhet të shkruaj numër telefoni edhepse nuk tregohet në shpallje?
Për BlejTani.com që të jetë në kontakt me ju për nevoja të ndryshme.

7. Pse është e fsherë e-mail ime në shpalljen?
Që të mënjanohet mundësia të jetë e shfrytëzuar për dërgimin e reklamave. E-mail fshihet në formularin për përgjigje.

8. Sa kohë vihet në dukje nje shpallje?
3 muaj, nëse nuk e fshin shpallësi.

9. Vallë funksionon kodi HTML në shpalljen?
Jo.

Kontaktoni