Regjistrohuni

Pssst! Po, unë jam duke folur me ju...
Tani që unë kam vëmendjen tuaj - ae dini se ju mund të
regjistroheni falas në BlejTani? Klikoni në butonin më poshtë Regjistrohu Tani.

Regjistrohu Tani

Keni harruar fjalëkalimin

POSTO FALAS

About Us

BlejTani.com Site është themeluar në fund të vitit 2010 nga Ergys Tani. Blej Tani si Web-faqe për të Reklamuar makina motorrike Falas dhe të shkëmbejnë makina online, pasi që shërbimi nuk ishte ende në Shqipëri & Kosovë në atë kohë nuk ekzistonte.

Ideja BlejTani ishte në thjeshtësinë e saj për të siguruar shërbimin më të mirë dhe përdoruesit me përvojë dhe shërbime të tjera të ngjashme – për shembull, imazhe nga fillim është kërkuar në çdo njoftim. Gjëja më e rëndësishme ishte për reklamuesit shërbim privat njoftimit falas.

Numri i vizitorëve është rritur dhe të shërbimet, si dhe automjetet e tjera motorike numrin e reklamave të makinave të përdorura në këtë faqe interneti.

Ne pranojmë të gjitha format dhe reagimet për faqen lidhura me funksionimin për shërbime. Feedback është zhvillimi i një fuqie mbështetës.

Lini një përgjigje

Ju duhet të jetë Regjistrohuni për të postuar një koment.